MENÚ

CFGM Farmàcia i parafarmàcia

Durada:

La durada total del cicle formatiu és de 2000 h., en dos cursos acadèmics (Formació en el centre educatiu: 1584 h. + Formació en centres de treball: 416 h.).

Aquesta especialitat es cursa amb un grup de matí (8,15-14.15 h) i dos grups de tarda (15,30-21.30 h).

El CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia a l’Institut Castellarnau compta amb unes instal·lacions idònies per fer pràctiques de laboratori i del punt de venda en tallers. Durant la teva etapa formativa, simularàs situacions pròpies de l’atenció personalitzada al client, en oficina de farmàcia a partir d’una metodologia molt dinàmica amb professors especialistes.  Tindràs l’oportunitat de realitzar les 416 hores de pràctiques en Oficines de Farmàcia o en Farmàcia Hospitalària. Hi ha la possibilitat de dur a terme el cicle amb el model de formació dual.

Competència general

La competència general d’aquest títol consisteix a assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, i realitzar la venda de productes parafarmacèutics, fomentant la promoció de la salut i executant tasques administratives i de control de magatzem, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

Fulletó informatiu