MENÚ

Seguint les indicacions del Departament d’Educació, des del 14 d’abril s’ha iniciat l’acció formativa i l’avaluació no presencial del 3er trimestre del curs 2019-2020.
La situació de confiament i el tancament del centres, fins a nou avís, requereix l’adaptació de la docència i l’avaluació mitjançant entorns digitals d’aprenentatge.
Per tant, en la mesura del possible, el professorat de l’Institut Castellarnau està utilitzant metodologies i eines que permeten l’ensenyament, l’aprenentatge i l’avaluació per via telemàtica. Les activitats realitzades de manera no presencial formaran part de l’avaluació i qualificació de les unitats formatives/mòduls professionals i de les unitats didàctiques/crèdits del curs.
 L’alumnat serà avaluat de totes les unitats formatives i per tant, els processos d’ensenyament-aprenentatge i d’avaluació continuen per vies no presencials amb les adaptacions corresponents.
Considerant que estem formant futurs i futures professionals, ens hem d’assegurar que han adquirit les competències professionals assignades a la seva formació, en la mesura que les circumstàncies ens ho permetin.
Per tant, per a l’Institut Castellarnau és imprescindible que malgrat les dificultats que ens genera la situació actual, cap estudiant pugui perdre aquest curs per raons vinculades a la crisi sanitària que vivim i que, entre tots i totes, puguem garantir la qualitat educativa dels ensenyaments.
 També us recordem que mitjançant el correu electrònic del centre, o dels professors, ens podeu fer arribar consultes que gustosament resoldrem.
Esperem tingueu salut i que aviat puguem tornar a la normalitat.