MENÚ

El passat dia 17 de novembre els/les alumnes de la família de Transport i Manteniment de vehicles van anar a Fira de Barcelona a visitar l’ AUTORETRO. Una exposició de vehicles clàssics.

 En aquesta exposició es vol retre un homenatge a tots els models antics que han anat sorgint al llarg dels anys. Hi havia cotxes i motocicletes de tot tipus, des de cotxes com a Rolls Royce fins al mític Seat 600 o les famoses Bultaco i Montesa  A destacar les empreses de restauració de cotxes clàssics, sobretot Porsche, actualment es un negoci segur, on el vehicle a restaurar incrementa el valor, això comporta nous llocs de treball pels nostres alumnes, tan de carrosseria, com de mecànica en general.

A l’exposició hi havien diversos tallers de Sabadell que es dediquen a la restauració de vehicle i on tenim ex-alumnes treballant. A destacar també, l’apartat, de motocicletes i recanvis de peces de col·leccionista, un bon aparador per comparar preus i buscar les millor oportunitats.

A l’apartat de motocicletes hi havia un apartat dedicat a les mítiques 24 hores de Montjuïc, on hi havien exposades dues motos guanyadores absolutes, una Ducati i una Montesa. Els/les nostres alumnes van poder comparar les antigues motocicletes dels anys 70 i 80 en la preparació de la competició i comparar amb l’actual motocicleta que tenim a l’Institut Castellarnau que l’ any passat va quedar classificada tercera en la cursa de 24h de Montmeló.

              

Més fotos de la sortida: enllaç.