MENÚ

El passat dia 5 d’abril, els/les alumnes de la família de Transport i Manteniment de vehicles  van anar al Circuït de Catalunya a gaudir de l'”Espíritu de Monjuïc”, una exposició i curses de vehicles clàssics dels anys 1950 fins al 2.000.

En aquesta edició cal destacar les tasques com a mecànics de competició i les curses al  circuit. Hi ha cotxes de tot tipus, des del Jaguar del 1950 fins als Ferrari del 2.000. Un apartat a destacar són els Seat clàssics, des del mític Seat 600 fins tots els cotxes de competició de la marca.

     

El certamen es un llibre obert pels nostre alumnat, en un dia es pot veure tota la història de l’automòbil de competició, des de 1.950 fins el segle XX. Es poden veure córrer pel circuït cotxes de formula 1 de pilots mítics com Niki lauda, Nelson Piquet, Ayrton Senna, etc. És una experiència única.

A destacar les empreses de restauració de cotxes clàssics, això comporta una oferta de llocs de treball pel nostres alumnes, tant de Carrosseria, com de mecànica en general.

            

Una sortida tècnica molt interessant per a tot l’alumnat de la família d’automoció que va gaudir molt de l’experiència.

Totes les fotos de la sortida al següent enllaç: link.