MENÚ

Els passats dies 18 i 19 de desembre s’han celebrat les 24h d’Innovació de Barcelona, a l’Espai BITAL de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest esdeveniment ha reunit més 200 alumnes de tot Catalunya de l’Formació Professional, dividits en 24 grups dirigits per un professor en forma de coaching, Aquests grups han  treballat un repte proposat per empreses, organitzacions capdavanteres en sectors molt diversos, durant 24 hores seguides.

Hi han participat de l’Institut Castellarnau de Sabadell els alumnes: Andreu Martínez, Nerea Rodríguez i Adrià Martínez, de les famílies professionals de Transport i Manteniment de vehicles autopropulsat i Edificació i Obra Civil. També hi han participat els professors Joan Aurés i Oriol López.

L’equip amb accèssit ha estat el número 21, coordinat per l’alumna del nostre institut Nerea Rodríguez, que ha treballat per l’empresa Uriach, desenvolupant un procés d’acollida per als nous treballadors que afavoreix la seva ràpida integració.

Moltes felicitats a tots els participants, especialment a la Nerea Rodríguez, coordinadora de l’equip guanyador de l’accèssit.

Més informació: enllaç.