MENÚ
L’alumnat del CFGS de Dietètica de l’institut fa un projecte en col·laboració amb la Creu Roja de Terrassa, l’alumnat treballa conjuntament amb el banc d’aliments en un projecte que consta de diferents parts. Primerament, el rebost fa una xerrada explicant les necessitats de les famílies usuàries a les quals atenen, posteriorment l’alumnat elabora un receptari amb els aliments que donen al rebost, tècniques de cocció, consells per a una alimentació saludable i el pas a pas dels plats que enviem en format electrònic i en format paper per tal que les famílies se’l puguin emportar quan van a buscar les cistelles d’aliments. Finalment, fem una visita al banc d’aliments per veure on i com es recullen i es donen aquests aliments i finalment, realitzem nosaltres una recollida d’aliments al centre d’aquells aliments que ens diuen que els hi són necessaris on l’alumnat de dietètica com a part del crèdit C2 de matí i lideren la gestió de la recollida, la difusió per les aules, creació de cartells, etc.
Si voleu fer un cop d’ull al receptari, cliqueu aquí