MENÚ
La competició: Shell Eco-marathon:

Aquesta competició es du a terme des de l’any 1977 i proposa el repte de dissenyar i construir, als equips d’estudiants d’arreu del món, un vehicle ultra eficient energèticament.
La competició ha anat evolucionant al llarg del anys i actualment es reparteix en diferents categories per quatre continents.
La més important tindrà lloc a Londres, però de moment, al ser la nostra primera participació, aspirem a participar i fer mostra de les nostres capacitats al Shell Eco-marathon Challenger Events de França.

Equip humà: Castellarnau Team

Som un equip de 14 integrants de 2n curs de Grau Superior d’Automoció amb la il·lusió de participar en un gran projecte, i hem decidit embarcar-nos en una aventura internacional, la Shell Eco-marathon.

Volem convertir aquesta oportunitat en un projecte de centre que impliqui a alumnes d’altres cursos en la col·laboració de diferents tasques.

 

El projecte Chrysalis:

El nostre objectiu és participar en la categoria ‘’Prototype’’ basant-nos en:
      – Una propulsió 100% elèctrica.
       – Gestió electrònica amb disseny propi.
       – Dos rodes direccionals i una posterior motriu.
        – Estructura tubular en acer.
        – Carenat aerodinàmic en fibra de vidre.

Logo del projecte:
 Col·laboradors:

Si ets alumne o professor de l’escola: el projecte està obert a la participació de tothom. A part de les tasques tècniques de construcció (mecànica, electricitat, carrosseria, pintura,…) hi ha d’altres per dedicar-s’hi (organització, compres, difusió, preparació del viatge), tothom hi té cabuda.

Si sou una empresa: es pot col·laborar principalment en aportacions econòmiques (amb avantatges fiscals) i en aportació de materials, components o tasques assolides.

L’esponsorització comportarà la promoció de la vostra imatge corporativa al nostre web i espais virtuals, al propi vehicle, als anuncis a la premsa, al box els dies de prova,…

Actualment col·laboren amb el projecte:

Fundació BCN Formació Professional: http://www.fundaciobcnfp.cat/

GRC motos: http://grcmotos.com/

IsMotive: http://www.ismotive.com/

Comença l’aventura del projecte: l’equip ja ha sortit cap a París. Més informació.