MENÚ
Cursa de les 24 hores de motociclisme de Montmeló 2018 ( 7 i 8 de juliol)

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juliol, l’Institut Castellarnau de Sabadell, en la seva 15 participació en les 24 hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya, ha aconseguit la 4ª posició de la classificació general i 2na de la categoria 0-SBK.

La Formació Professional de l’escola Pública planta cara als altres equips professionals i internacionals en la 24ena edició de les 24 hores de motociclisme del circuït de Barcelona-Catalunya amb un equip modest i amb mecànics alumnes i pilots amateurs.

L’èxit d’aquest projecte és la bona planificació i el treball en equip  de tots/es els membres en diverses tasques durant tot un curs acadèmic i la implicació de l’alumnat en aquest projecte interdisciplinari de centre, que inclou diverses famílies professionals: Sanitat i Transport i manteniment de vehicles autopropulsats. L’equip està format per voluntaris/es, ja siguin alumnes o professors/es.

La motocicleta i els pilots han fet la seva tasca encomanada i les/els alumnes de Sanitat s’han encarregat de presa de constants i rehabilitació, atenció sanitària bàsica, cures de traumatismes lleus o ferides, recolzament psicològic dels quatre pilots durant les 24 hores, una tasca imprescindible per obtenir un bon resultat en la cursa.

Les/els alumnes de la Família professional de Transport i manteniment de vehicles autopropulsats s’encarreguen de canvi de rodes i repostatge de combustible.

          

A les 21.30h del dissabte sorgeix la única avaria en cursa que fa que la motocicleta estigui aturada 11 minuts al box per millorar el sistema de refrigeració del motor, aquest imprevist fa perdre una posició en la classificació.

L’Institut Castellarnau vol donar les gràcies a tots/es els/les col·laboradors i patrocinadors d’aquest projecte escolar: Secretaria de l’Esport i Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Circuït de Barcelona-Catalunya, Ajuntament de Sabadell, Motul, Scharlab, NGK, Sanmy, Gruas j. Marín, Kawasaki, Croton uniformes, Mecanizados Garzón, Pastisseria Sant Jordi, Smi Racing, Dunlop, Translogistik, Tecnobee, Cavasa, Itr, Milwaukee, Speed fiber, llibreria Campus, Venair, Templo cafès, Apa i Roberlo.

Moltes felicitats campions!!!!!!!!!

Presentació del projecte (3 de juny)

El passat dimarts, 3 de juny, va tenir lloc la presentació de l’equip Institut Castellarnau que participarà en aquesta edició de les 24 hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya.
A l’acte de presentació de l’equip hi van assistir, per part de l’Ajuntament de Sabadell, la Sra. Marisol Martínez (regidora d’Esports), el Sr. Joan Berlanga (regidor d’Ensenyament) i el Sr. Pere Carrasco (Cap d’ Esports).  Per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya hi va assistir el Director de l’Institut Castellarnau, el Sr. Xavier Teixidor. També hi van assistir alumnes i professors que participen en el projecte.
Un dels aspectes a destacar de la 15 edició d’aquest projecte es la compra d’una motocicleta nova, en concret una KAWASAKI ZX10R model  2016.
Els 4 pilots participants de dita cursa són: Fèlix Rodríguez, Gaspar Rodríguez, Robert Martínez i Alex Valls.
L’èxit d’aquest projecte es la implicació de l’alumnat de les famílies professionals de Sanitat i Transport i manteniment de vehicles autopropulsats. L’equip està format per voluntaris/es, ja siguin alumnes o professors/es.
Les/els alumnes de Sanitat s’encarreguen de presa de constants i rehabilitació dels 4 pilots i de tot l’ equip humà (aprox. 60 persones entre alumnes, professors/es, autoritats, col·laboradors i patrocinadors), atenció sanitària bàsica, cures de traumatismes lleus o ferides, recolzament psicològic en cas d’estrès….
Les/els alumnes de la Família professional de Transport i manteniment de vehicles autopropulsats s’encarreguen de l’adequació de la motocicleta al reglament d’una prova de resistència internacional de 24 hores. Aquest any amb motocicleta nova la feina ha estat llarga i dura, treballant 12 hores diàries, per tal d’arribar sense presses als entrenaments oficials (segons explica el cap de l’equip en David Luarna). Entre d’altres s’ha treballat la modificació del canvi ràpid de rodes, la instal·lació de llums, s’han modificat les configuracions d’entrega de potencia del motor, la retolació i pintat de la motocicleta envers patrocinadors i col·laboradors…
El director de l’Institut Castellarnau en Xavier Teixidor resalta  que som un equip humil i ens mantenim en el temps. L’institut ha realitzat una gran esforç per comprar una motocicleta nova.

El regidor d’Ensenyament, Joan Berlanga, destaca la satisfacció i orgull d’un projecte de Formació Professional a nivell internacional i felicita a totes els/les membres de l‘equip Humà que forma l’institut Castellarnau.
La regidora d’Esports, Marisol Martínez, destaca els valors que ensenya l’esport, la convivència, els bons records d’aquest experiència i anima a buscar l’èxit  i MILLORAR EL 3r lloc en la classificació General absoluta de la darrera edició, agraint l’esforç que realitzen tots els patrocinadors i col·laboradors per dur a terme aquest projecte escolar.

Segueixen els entrenaments a Montmeló

El passat dissabte 19 de maig vàrem realitzar una jornada sencera d’entrenaments al circuit de Catalunya (Montmeló). Un dia complet de treball per aconseguir una bona posada a punt per a la moto.
        
La pluja va fer acte de presència cap a la tarda, però tot i això vam poder realitzar tot el dia d’entrenaments.
Un pas endavant cap a la cursa. Ara queda la recta final… preparar tot el que manca de la moto per la cursa….. Que no és poc!!!!
_________________________________________________________________________________________________

Primers entrenaments al circuït de Montmeló: enllaç.

                      

____________________________________________________________________________________________

Jornada de formació amb l’empresa Kawasaki España; enllaç.       

           _______________________________________________________________________________________________

Projectes 24 hores de motociclisme de Montmeló 2018

El Team Castellarnau 36 es posa en marxa per preparar la participació a les 24 hores de Montmeló 2018.
Ja tenim la moto nova al centre i ja hem començat l’activitat del projecte 24 hores d’aquest curs.
Un cop seleccionades i repartides totes les tasques a realitzar, tothom es posa a treballar. Encara ens queda un llarg camí per posar la moto a punt per a la cursa.
Proper objectiu!!!, el dia 28/04/2018 entrenaments a Montmeló. Esperem que tinguem la moto a punt.
Queda molta feina a fer i moltes coses a provar….
Força Team!!!!!