MENÚ

         

Els dies 15 i 16 d’abril de 2021 s’ha celebrat la segona edició de les 24 hores d’Innovació online de BARCELONA.

Aquest esdeveniment ha reunit més de 200 alumnes de l’formació professional de tot Catalunya, dividits en 24 grups, i dirigits per un/a professor/a d’FP en forma de Shaker.

La nostra companya Anna Rosa Macias, de la família professional de Sanitat, i el seu grup, han guanyat el 1r premi de les 24 hores d’Innovació de Catalunya. El seu repte era el número 13, plantejat per l’Hospital Vall d’Hebron, i consistia en: MILLORAR LA COMUNICACIÓ ENTRE ELS PACIENTS HOSPITALITZATS I EL PERSONAL D’INFERMERIA QUE ESTÀ EN PLANTA.

Fotos dels membres de l’equip guanyador treballant el repte i el logo de la app que van crear per comunicar-se amb els pacients.

                                 

En aquestes 24 hores han participat de l’Institut Castellarnau de Sabadell els alumnes Ainara Tomàs, Maryam Castellanos i Alex Aguilera, de la família professional de Sanitat, per part del professorat la professora Anna Rosa Mancas, com a Shaker, i el professor Joan Aurés, com a comitè d’Innovació i Jurat de les 24 hores.

S’ha participat en les dues edicions de les 24 hores d’Innovació de Catalunya i portem un primer premi per part del professorat i un Accèssit per part de l’alumnat. Això vol dir que tenim molt talent al nostre institut.

Felicitats a tots!!!