MENÚ

El passat 30 de juny, l’Institut Castellarnau de Sabadell va quedar 1r en la categoria de Kart de combustió en la primera edició del Kart academy, celebrada en el circuït de Barcelona-Catalunya.
La Kart academy és una competició escolar entre equips d’estudiants d’instituts de Formació Professional d’Automoció, on l’objectiu és dissenyar, construir i competir amb un Kart desenvolupat pels propis estudiants. Organitzen aquest esdeveniment la Societat de Tècnics en Automoció, la Federació Catalana Automobilisme, CIAC i Motor sport 2020.
L’Institut Castellarnau, amb 15 alumnes del CFG Superior d’Automoció i el professor Patricio Sánchez, van agafar el reglament de la Kart Academy i van realitzar un projecte de fabricació del xassís amb acer estructural, la compra de material homologat per la competició, així com la realització de les proves dinàmiques i estàtiques a l’ institut, per tal de que a la competició tot anés a la perfecció.


L’èxit d’aquest projecte és la bona organització i planificació per part del professor Patricio Sánchez, i la implicació de l’ alumnat.
La satisfacció de tot l’equip ha estat plena al obtindré el primer premi en la categoria que es presentàvem. L’èxit del projecte ha estat el talent i l’esforç de tot l’equip humà.

Moltes felicitats!!!!!!