MENÚ

Aquesta competició es du a terme des de l’any 1977 i proposa el repte, als equips d’estudiants d’arreu del món, de dissenyar i construir un vehicle ultra eficient energèticament. La competició ha anat evolucionant al llarg dels anys i actualment es reparteix en diferents categories, pels 4 continents.
Com que ens estrenem, en aquesta edició hem de validar la nostra capacitat per optar a London 2018. La via d’accés és mitjançant les proves al circuit Alain Prost Go-kart de Le Mans.

L’Equip Humà: Castellarnau Team

Som un equip de 14 integrants de 2on curs de Grau Superior d’Automoció amb la il·lusió de participar en aquest gran projecte. Hem decidit embarcar-nos en una aventura internacional: Shell Eco-marathon. Tal i com hem aconseguit en altres projectes, volem convertir aquest esdeveniment en un Projecte de Centre que impliqui a altres alumnes d’altres cursos col·laborant en diferents tasques.

Calendari

• 23 juny: inscripció i proves lliures.
• 24 juny: proves lliures i oficials.
• 25 juny: proves oficials i fi de la competició.

El Projecte: VICE 2.0

VICE 2.0 Vehicle Institut Castellarnau Elèctric.
La nostra idea és presentar-nos a la categoria “Prototype”, modalitat bateria elèctrica. Construirem un vehicle senzill, però lleuger, eficient i fiable, buscant el millor rendiment energètic.
– Propulsió 100% elèctrica.
– Gestió electrònica (disseny propi).
– 3 rodes¬ (2 directrius davanteres i 1 posterior motriu autodireccional).
– Estructura tubular en acer.
– Carenat aerodinàmic en fibra de vidre.

Més informació als espais web:

– http://iescastellarnau.org/
– https://www.facebook.com/castellarnauteamsem/
– https://twitter.com/castellrnauteam
– https://www.instagram.com/castellarnauteamsem/