MENÚ

Els propers dies 18 i 19 de desembre se celebraran les 24h d’Innovació de Barcelona a l’Espai BITAL de l’Hospitalet de Lobregat. És la primera vegada que aquest esdeveniment es realitza a Barcelona.
Els actes reuniran 200 alumnes de l’FP de tot Catalunya, dividits en 24 grups dirigits per un professor en forma de coaching. Cada grup haurà de treballar un repte, proposat per empreses i organitzacions capdavanteres en sectors molt diversos,  durant 24 hores seguides.

Un esdeveniment únic, organitzat i  finançat pel Departament d’Educació i per la Fundación Bankia por la Formación Dual, per apropar el talent de l’FP a l’empresa. 

En aquest esdeveniment hi participarà l’Institut Castellarnau de Sabadell, amb els alumnes Andreu Martínez, Nerea Rodríguez  i Adrià Martínez, de les famílies professionals de Transport  i Manteniment de vehicles autopropulsat i d’Edificació i Obra Civil. Com a professors de l’Institut Castellarnau hi participaran en Joan Aurés, que farà de Coaching de l’equip, i el professor Oriol López, que forma part de l’organització. 

Molta sort a tots. Esperem que us vagi molt bé i pugueu superar el repte.

Més informació:   http://www.24hbcn.com/ca/