MENÚ

                 

Els passats dies 15 i 16 de març de 2023, es van celebrar al Desing Hub Barcelona (Plaça de les Glòries) les 24 hores d’Innovació de Barcelona, un esdeveniment on 24 empreses proposen a estudiants de formació professional, els seus reptes,  i els equips tenen 24 hores per buscar una solució i presentar-la al Jurat, que al final de les 24 hores decideix quin repte és el guanyador.
L’Institut Castellarnau ha participat un any més en aquest esdeveniment. Les professores Anna Rosa Mancas i Cristina Escoda com a shakers del seu grup, i per part de l’alumnat va haver-hi una gran acollida per inscriure’s al concurs, un total 24 alumnes, dels quals van ser seleccionats tres, Rayane Kilani, Safa Amlaki i l’Oumaima Mouka, del Cicle d’Audiologia Protètica.

                

L’experiència ha estat brutal, 24 hores sense descansar per tal de trobar la millor solució al repte de l’empresa i llavors fer una bona presentació en tan sols tres minuts, per seduir al Jurat.  En aquesta participació hi ha hagut alumnat de tots els racons de Catalunya, un equip d’Extremadura i també participants de Portugal. Els equips de treball són interdisciplinaris i es barregen de tots els centres per tal de cohesionar els grups i fer l’experiència única per tal de buscar el millor de cada alumnat.