MENÚ

Un equip d’alumnes del cicle d’Automoció participaran aquest mes de juny a la sisena edició de l’ElectroCat. Aquesta prova és un concurs de creació de vehicles elèctrics, on participen centres educatius de tot Catalunya. Un total de nou equips prendran part aquesta edició, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a Santa Perpètua de la Mogoda.

Aquest passat dilluns, 27 de maig, van tenir lloc uns primers entrenaments al Recinte Firal de Santa Perpètua de la Mogoda. Enllaç a la notícia.

Potenciar el treball en equip de l’alumnat i fomentar l’activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics són dos dels objectius de l’ElectroCat.

L’ElectroCat 2019 s’iniciarà el 7 de juny, amb les diferents verificacions administratives, tècniques estàtiques, dinàmiques i ergonòmica-estètica, la presentació dels projectes per part dels equips, la consignació del vehicle i uns entrenaments lliures sobre el traçat.

L’endemà, 8 de juny, tindrà lloc la prova oberta a tota la ciutadania en el traçat urbà del Recinte Firal. Els equips hauran de realitzar diferents tipus de proves d’eslàlom, rampa i resistència al rodament i tandes al circuit urbà del Recinte Firal.

El projecte ha estat promocionat amb una entrevista a Ràdio Sabadell, on hi han participat els alumnes d’automoció Andreu Medina i Daniel Mellado. Enllaç a l’entrevista.