MENÚ

Es busca tècnic auxiliar de farmàcia per a formar part de la nostra “família” i ajudar-nos a créixer en nous projectes que estem desenvolupament relacionat amb la salut.

Quan entris a formar part del nostre equip:

  • utilitzes els teus coneixements i la teva experiència com a professional per a posar-los al servei de la millora de qualitat de vida d’altres persones,
  • formes part d’un equip de professionals que cooperem i col·laborem per a créixer junts cada dia en un entorn de millora continua.

Les habilitats necessàries: No cal experiència prèvia! Però sí una actitud proactiva, un tracte proper al client amb una escolta activa cap a ell, capacitat de treballar en equip, actitud responsable, ser resolutiu, responsable i organitzat. Preferiblement amb residencia a Terrassa o rodalies.

Oferim: Bon ambient de treball, equip jove. Farmàcia dinàmica i activa, categoritzada i diferenciada, referent de barri. Amb una àmplia cartera de serveis i promocions. Formació actualitzada. I:

  • Incorporació immediata
  • Jornada completa
  • Dissabtes alterns
  • Condicions negociables

A la Farmàcia Les Arenes treballem per millorar el benestar de les persones, promovent la salut no únicament des de la medicació sinó des de l’educació a través dels nostres serveis, tallers, xerrades, formacions… gratuïtes i accessibles per a tothom.

La nostra missió és oferir un tracte amable i personalitzat, esdevenint una figura clau per a la vida dels pacients per a millorar-ne la salut i el benestar.

Interessats contactar amb Maria Schröder Vilar trucant al 937860487