MENÚ

Considerant que l’Institut Castellarnau ja va prendre mesures a l’inici de curs per impartir les classes dels cicles formatius en model híbrid o semipresencial, en el nostre centre i de moment, no hi haurà cap canvi en la programació establerta.
També es recorda que en els desplaçaments del professorat i alumnat al lloc de treball o centre al educatiu, en la nova situació de restriccions de mobilitat o confinaments perimetrals, cal portar a sobre la Declaració responsable per justificar el desplaçament, ja sigui per traslladar-se al centre educatiu o en el retorn al domicili particular.
Document de Declaració responsable en pdf: enllaç.
Document de Declaració responsable telemàtic: enllaç.

Per a què serveix el certificat?
Aquest document és un model de certificat en què es declara de manera responsable que l’activitat que es duu a terme a l’espai públic és una de les autoritzades. El certificat en facilita la comprovació a la policia local i als Mossos d’Esquadra, perquè és un model estàndard. El certificat autoresponsable serveix per als desplaçaments amb qualsevol vehicle i també per si anem a peu.

És obligatori portar el certificat?
El certificat només el pot demanar la policia. En cap cas no us poden multar per no portar-lo, però sí que us poden multar per no complir les mesures. Per tant, si us aturen, haureu de justificar que l’activitat que feu s’ajusta a les previstes pel govern.

Cal dur el document imprès?
No, hom el pot dur al mòbil o en una tauleta i ensenyar-lo als agents en el dispositiu.