MENÚ

El passat divendres 16 de novembre l’Institut Castellarnau va organitzar la 1a. Jornada d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, adreçada a Tècnics Superiors, Graus d’infermeria, als/les nostres alumnes i professionals de l’àmbit Sanitari…

Aquesta Jornada ha tingut lloc a l’Auditori Parc Taulí de Sabadell amb l’objectiu de compartir coneixements i contribuir a una formació dels professionals cada cop més complerta, tant en l’aspecte tècnic, com assistencial, i formar en noves tecnologies als/les nostres alumnes.

En el Marc del 40è Aniversari de l’ Institut Castellarnau, i per ampliar els coneixements en la innovació i últimes tecnologies pels nostres alumnes i professionals en actiu, l’ Equip Docent del CF de Grau Superior d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear va pensar en realitzar aquesta primera Jornada amb les seves pors i inquietuds: s’omplirà l’auditori?, vindran prou persones?… La veritat és que s’han superat totes les expectatives i l’aforament ha quedat petit, per l’allau d’inscripcions. Tot un èxit de participació, fins i tot amb assistents del Principat d’Andorra.

L’acte d’ inauguració ha estat presidit per:

Director de l’Institut Castellarnau: Sr. Xavier Teixidor.

Coordinador del Cicle Formatiu d’Imatge per al diagnòstic: Sr. Pere Plans.

1r Tinent d’alcalde i regidor d’Educació: Sr. Joan Berlanga.

Regidor de Salut: Sr. Ramon Vidal.

Cap de Radiologia de l’Hospital Universitari Parc Taulí: Dr. Josep Mª Mata.

S’ha volgut prioritzar la participació activa de tots els assistents, amb xerrades, debats, taules rodones, pòsters, presentacions i defensa de pòsters. En acabar amb aquesta participació de tots/es els assistents, es va realitzar un lliurament de premis per als guanyadors dels pòsters.

D’aquesta 1ª Jornada destaquem:

– Als ponents: la seva qualitat tècnica,  humana i gran capacitat  de comunicació  envers les noves tecnologies.

– Les sorprenents i diversificades sortides professionals que poden tenir els alumnes de l’Institut en acabar aquest cicle en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

Des de l’ Institut Castellarnau, volem agrair a tots/es els col·laboradors, patrocinadors, conferenciants, docents i altres membres de l’àmbit sanitari que han fet possible que aquesta  1ª Jornada hagi estat tot un èxit de participació amb un alt nivell acadèmic i professional.

Fotos de la Jornada: enllaç.