MENÚ

Dins dels mòduls de Crèdits de Síntesi d’Electromecànica de vehicles s’han fet algunes maquetes didàctiques de simulació de sistemes emprats a l’automoció amb la placa de codi obert “Arduino”.

L’escola es va inscriure per participar amb dues d’elles a “Ciencia en Acción” (concurs de treballs de caire científic) a nivell estatal: https://cienciaenaccion.org/.

Enllaç al dos projectes realitzats pels nostres alumnes:

–          Climatino (curs 2014-2015): simulació de sistema de climatització.

–          Connectivitat (curs 2017-2018): simulació de comunicació inalàmbrica.

i la segona maqueta va ser seleccionada con a una de les finalistes a la categoria de “Ciència i Tecnologia”. Enllaç als finalistes de totes les categories de la darrera edició: enllaç.

La maqueta va ser exposada a Viladecans el cap de setmana del 5-7 octubre de 2018 durant la fase final, i va ser seleccionada com a un dels millors projectes de tota la fase final pel “Jurat Jove” i l’alumne autor va ser en Daín Soto, que va fer una exposició pública fora de l’estand.

Arrel d’aquesta experiència l’escola ha estat convidada a exposar les maquetes didàctiques a la Fira de Barcelona: “YOMO” The Youth Mobile Festival: https://www.mwcyomo.com/ca/ els dies 26 i 27 de febrer de 2019.