MENÚ

Primer curs

Classe magistral del senyor Marc Muñoz, audioprotesista i gerent de l’empresa barcelonina Sonisord. Va visitar l’institut i va fer una classe magistral als alumnes de 1r d’audiologia. Van practicar impressions i van veure el procés per l’obtenció d’un tap de bany personalitzat.

           

       

Visita SPMakers- fabricació 3D digital: Després d’haver realitzar dues sessions formatives on-line, els alumnes de primer d’audiologia van realitzar una visita, amb pràctica inclosa, a l’espai de fabricació 3D digital SPMakers, a Santa Perpetua. Allà van veure en directe el procés de fabricació per impressió digital d’un motlle personalitzat.

          

Segon curs

Els alumnes de segon curs d’Audiologia van rebre Els va realitzar una xerrada i un taller pràctic sobre Potencials Evocats Auditius de Tronc Cerebral (PEATC), tècnica que permet mesurar l’activitat elèctrica del nervi auditiu quan l’oïda ha estat estimulada amb un so. El ponent va ser el senyor Toni Villar, de Diatec

                            

Primer i segon curs

    

El passat dilluns 16 de maig, vam rebre la visita de l’Òscar Reixach, de la Fundació Áskal, xarxa d’educadors canins especialitzats en gossos senyal, que són gossos d’assistència per a persones amb problemes auditius. Van assistir a la xerrada els alumnes de primer i segon del Cicle Superior d’Audiologia Protètica. Una experiència molt enriquidora!