MENÚ

El dijous 13 de desembre, a la sala d’actes de l’Institut Públic Castellarnau, es va realitzar l’acte de cloenda de la participació a les 24 hores de motociclisme al circuit de Barcelona-Catalunya.

La sala d’actes es va quedar petita per homenatjar als/les alumnes que varen ser capaços de portar un equip d’un Institut Públic, amb un pressupost molt modest i format  per alumnes i professors de les especialitats de Sanitat i Automoció, a una fita històrica en la participació d’aquesta prova internacional, quedant en 4ª posició de la classificació general i 2ns de la classificació de la categoria O-SBK. Aquesta fita és la recompensa de 15 anys de treball en equip de l’Institut amb uns/es alumnes molt engrescats en aquesta activitat de centre.

En aquesta sala d’ actes es va reunir el talent d’ uns/unes alumnes implicats/des en un projecte arrelat l’Institut. La fita era complicada al participar en una motocicleta nova, en concret una KAWASAKI ZX10R model  2016, els/les alumnes formats pels diferents professors/es van ésser capaços de posar a punt la motocicleta fins portar-la al 4rt lloc de la classificació general i pujar al podi en la 2ª posición de la categoría.

Xavier Teixidor, director de l’Institut Públic Castellarnau, va obrir l’acte amb paraules d’agraïment a tots/es les que han fet possible aquest projecte d’escola. (alumnes, professors/res, patrocinadors, Ajuntament, Generalitat de Catalunya, col·laboradors, etc). Ha destacar la motivació dels alumnes i l’ esperit competitiu.

David Luarna, coordinador del projecte educatiu, va explicar amb emoció la gran implicació de l’alumnat en dedicació integra, amb un l’alt ritme de treball per adequar una motocicleta de carrer en una moto de carreres. El treball en equip de tot l’ institut té recompensa.

Fèlix Rodríguez, pilot de l’equip, va dir: “ és el 2n any que participo amb l’ Institut i vull seguir amb vosaltres un 3 any”. Estava sorprès de que una escola pública amb un pressupost molt modest sigui capaç de fer un treball en equip tant ben cohesionat. “Una prova de resistència és molt dura i tot ha sortit lineal, amb una previsió infinita. És el millor equip de tots el equips participants i tots/es han estat pendents de mi en tot moment durant les 24 hores. L’entusiasme de l’ alumnat desborda l’equip.”.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de diplomes per a tots/es els/les participants i en la reproducció d’un vídeo amb grans moments i els millors records d’unes 24h d’insomni i nervis.

L’ Institut Castellarnau vol donar les gràcies a tots/es els/les col·laboradors i patrocinadors d’aquest projecte escolar:  Generalitat de Catalunya Secretaria de l’ Esport, Circuit de Barcelona-Catalunya, Ajuntament de Sabadell, Generalitat de Catalunya Dep. Ensenyament,  Motul, Scharlab, NGK, Sanmy, Gruas j. Marín, Kawasaki, Croton uniformes, Mecanizados Garzón, Pastisseria Sant Jordi, Smi Racing, Dunlop, Translogistik, Tecnobee, Cavasa, Itr, Milwaukee, Speed fiber, llibreria Campus, Venair, Templo cafès, Apa i Roberlo.

Aquest acte també dona el tret de sortida per a la preparació, impulsió i la cerca de patrocinadors per a poder dur a terme la cursa del 2019.

Enllaç a les fotos de l’acte: link.