MENÚ

El passat dia 2 de novembre, a la Sala d’Actes de l’Institut Castellarnau, va tenir lloc l’acte de cloenda de la participació a les 24 hores de motociclisme al circuit de Barcelona-Catalunya.  L’assistència de l’alumnat va ser massiva.

                             

Es va homenatjar als/les alumnes que varen ser capaços de portar un equip públic amb un pressupost molt modest i compost per alumnes i professors de les branques principalment de Sanitat i Automoció, a una fita històrica en la participació d’aquesta prova internacional, quedant 3rs de la classificació general i 2ns de la classificació de la categoria O-SBK. Aquesta fita és la recompensa de 14 anys de treball de l’Institut on s’han aconseguit altres resultats i podis però mai un resultat tant espectacular.

Xavier Teixidor, director de l’Institut, va obrir l’acte amb paraules d’agraïment a tots/es les que han fet possible aquesta 3ra posició: alumnes, professors/res, patrocinadors, ajuntament, generalitat, col·laboradors, etc.

David Luarna, coordinador del projecte, va explicar amb emoció la gran implicació de l’alumnat en dedicació integra, tant alguns caps de setmana com l’alt ritme de treball que portaven tant a l’Institut com als circuits durant els entrenaments i la cursa.

Fèlix Rodríguez, pilot de l’equip, va dir: ”L’any vinent m’agradaria tornar a córrer amb vosaltres”. Estava sorprès de que una escola pública amb un pressupost molt modest sigui capaç de fer un treball en equip tant ben cohesionat. “En tot moment tenia algú pendent de mi. En cap equip dels que he estat havia estat tant recolzat per les persones integrants d’aquest projecte”.

A l’acte es va recordar la mort del pilot Enric Saurí, transmetent un sentit condol a la família, amics i equip.

               

L’acte va finalitzar amb l’entrega d’obsequis-records per a tots els participants i en la reproducció d’un vídeo amb moments i records més destacats de les 24h.

Fotos de la cursa 2017: enllaç.

Aquest acte també dona el tret de sortida per a la preparació, impulsió i la cerca de patrocinadors de cara a la participació en la cursa del 2018.