MENÚ

Des del crèdit d’Educació per a la salut del cicle de Dietètica, els alumnes de segon curs, han fet una sèrie de tallers en diversos centres educatius per conscienciar i treballar sobre els bons hàbits alimentaris.

Escola Serravella d’Ullastrell

Amb els nens de P4, de segon cicle de preescolar, es va realitzar un taller d’elaboració de galetes saludables.

Tots van estar molt contents i les galetes van sortir molt boníssimes.

                                       

Escola Karmel de Terrassa

Amb els nens de tercer de primària van fer una Gimcana amb proves físiques, sensorials i d’enginy sobre alimentació saludable i equilibrada. L’escola va quedar molt contenta amb l’activitat i han demanat a l’institut de seguir col·laborant en altres ocasions.

Secció de judo del Club Natació Terrassa

Es va realitzar un taller interactiu, adreçat als alevins i cadets de la secció, on a través de diversos jocs, es va transmetre la importància de seguir una dieta equilibrada i es van desmuntar diversos mites que existeixen envers el món de la nutrició esportiva. Els participants s’ho van passar molt bé, aprenent bons hàbits alimentaris a través de jocs molt divertits.

Grup de segon de farmàcia del nostre institut

En aquest taller es va parlar sobre trastorns de la conducta alimentària, tema molt important de conèixer per als tècnics en farmàcia.

Grup de primer de cures auxiliars d’infermeria de matí del nostre institut

En aquest grup es va donar a conèixer el plat de Harvard i la importància d’aquesta eina per ajudar a fer una bona alimentació.