MENÚ

ELECTROMECÀNICA

El passat dimarts, 21 de febrer, l’alumnat de primer d’electromecànica de mati i de tarda, van visitar el concessionari Vallesauto de Sabadell (Opel) i el concessionari SARSA (Seat) per veure les últimes novetats en les dues marques comercials. Així mateix,  els caps de taller i cap de post-venda varen explicar la transició del vehicle convencional (gasolina-dièsel) cap el vehicle electrificat i totes les seves derivades.
Volem destacar la proximitat i la franquesa en les explicacions del representants dels diferents tallers.
L’alumnat en aquesta visita es dona compte de la importància del vehicle elèctric i híbrid i quin tipus de formació necessita en el futur, que demà serà present. 

CARROSSERIA

     

El passat dia 23 de febrer l’alumnat de primer de carrosseria va visitar dos tallers de carrosseria a Terrassa.
El primer va ser Peugeot, Opel, Jeep on vàrem poder parlar amb el Cap de Postvenda i Cap de taller de Carrosseria per veure les novetats en les diferents reparacions i poder veure la restauració total d’un vehicle.
El segon taller va ser un taller multimarca (Tallers Santa Eulàlia) on reparen tota mena de vehicles amb diferents tipus de carrosseries, va interessar molt a l’alumnat la secció de la reparació de les carrosseries d’alumini. Així També és un taller autoritzat per la marca TESLA, un tècnic va explicar els riscos del vehicle elèctric i la seva desconnexió a l’hora de poder fer una reparació de la secció de carrosseria.
L’aparició del vehicle elèctric i híbrid està transformant l’àrea de carrosseria amb els nous mètodes de reparació.

ELECTROMECÀNICA I CARROSSERIA

    

El passat dimecres 22 de febrer van venir a l’Institut els tècnics de Toyota Lexus per explicar les novetats en el sector de l’automòbil a l’alumnat d’Electromecànica i Carrosseria.

El Sr. Juan Carlos Gómez (Cap de postvenda de Toyota Lexus a Ippón Motor Vallès) va explicar les novetats d’aquestes marques sobre l’electrificació del vehicle. Explicant el primer model elèctric de Toyota que està a punt de sortir i explicant el vehicle d’hidrogen i el futur d’hidrogen. Explica com serà la mobilitat amb el vehicle d’hidrogen.

El Sr. José Antonio Corona (Cap de taller) va explicar i realitzar in situ la desconnexió del vehicle Lexus que varen portar, recordar que aquests vehicles són d’alta tensió i s’ha de tenir en compte la desconnexió de l’alta tensió per totes les reparacions que indica la marca. 

Apareixen nous llocs de treball i noves oportunitats de treball per l’alumnat.

DIETÈTICA

 

En aquestes jornades, la dietista i nutricionista a CAP’s de Terrassa, Susana Casanovas, exalumna del centre, va fer una xerrada sobre la seva experiència com a dietista en la consulta privada i a nivell d’un Centre d’Atenció Primària. La xerrada va ser molt enriquidora i l’alumnat va quedar molt satisfet.

     

També es va fer una xerrada telemàtica sobre alimentació vegetariana amb una experta en el tema.          

    

Els alumnes de dietètica també van visitar el Rebost, centre de distribució d’aliments de Terrassa on van veure la importància de l’entitat en  el suport d’una bona alimentació a les persones necessitades.
    
Fotos: enllaç.

    

Després de la visita al Rebost es va fer un Freetour dietètic/cultural de visita per la ciutat de Terrassa. Fotos: enllaç.

El divendres de les Jornades Tècniques els alumne de primer de dietètica van visitar la Fundació Alicia on van realitzar dos taller molt interessant de dietètica.

Fotos: enllaç.

El alumnes de segon van realitzar una visita a una empresa d’elaboració d’aliments vegetarins al poble de Seva.

IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

           

Durant les Jornades Tècniques del centre, els alumnes d’Imatge pel Diagnòstic i Medicina Nuclear han participat en diverses xerrades i tallers, impartits per professionals dels centres mèdics: mamografia, radiologia pediàtrica, ressonància magnètica, medicina nuclear. A més de la radiologia a quiròfan i tallers pràctics d’ecografia osteoarticular i abdominal, com podeu veure a les fotos.

         

FARMÀCIA

     

Els alumnes de primer de farmàcia van participar en una xerrada sobre fitoteràpia dels trastorns digestius impartida per Rosa Belfill, dels laboratoris Trepadiet.