CFGS Dietètica
Durada:
La durada total és de 2000 h., en dos cursos acadèmics (Formació en el centre educatiu: 1590 h.+ Formació en centres de treball: 410 h.).
Aquesta formació es realitza en un grup de matí (8,15 a 14,15h) i un grup de tarda (15,30-21,30h).
En el CFGS de Dietètica realitzaràs als nostres laboratoris i cuines pràctiques d’assaig, de control d’aliments i d’elaboració de dietes. Tanmateix, desenvoluparàs 410 hores de pràctiques reals en les principals empreses del sector (Empreses alimentàries i de càtering, centres de dietètica, hospitals…, amb possibilitats de crear la teva pròpia empresa tal com botiga o centre de dietètica.
Competència general.
És competència general d’aquest tècnic elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius, i controlar la qualitat de l’alimentació humana, analitzar els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals, i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població, sota la supervisió corresponent.
- Agencia Catalana de Seguretat Alimentària
- Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición
- Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación y Dietética (FESNAD)
- Asociación Espñyola de Dietistas Nutricionistas (AEDN)
- European Food Safety Authority
- Base de Datos Española de Composición de Alimentos (BEDCA)
- Enciclopèdia d’aliments
- Recull de dietes i consells dietètics per a pacients
- Revista de dietètica del grup EROSKI
- Revista Nutrición Hospitalaria
- Sociedad Española para el Estudio de la Obesidad (SEEDO)